A magnézia tejének fogyás

Néhány “csináld magad” testsúlycsökkentő technikát a “kétségbeesett intézkedések” alatt nyújtunk be, és a hashajtó gyógyszerek egyike. A magnéziatartalmú magnézium-dioxid (magnézium-hidroxid) rendszeres fogyasztása rendszeresen kockázatos, így krónikus hasmenést, dehidratálást és elektrolit-egyensúlyhiányt okoz. Sokan vesznek lazítószereket, hogy érezzék magukat vékonyabbnak. A magnézia tej azonban nem segít a fogyásnál.

A magnézia-tej nem az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága által jóváhagyott gyógyszerkészítmény, amely a székrekedés kezelésére szolgál. A MayoClinic.com a magnezia tejét orális ozmotikusnak minősíti. Ez a gyógyszer elnyeli a vizet a test szöveteiből, megkönnyítve ezzel a bélmozgást. A magnézium-hidroxid folyékony és tabletta formában forgalmazott nonprescription lazítószer, azonban a hetek vagy hónapok használatának hosszas alkalmazása megzavarhatja a bélműködést és székrekedést okozhat. A magnézia tejét kizárólag a rendeltetésszerű célokra szabad felhasználni – nem a fogyásnál – és csak a címke utasításainak megfelelően.

A magnéziát és egyéb hashajtókat a tehenek fogyásánál hiábavaló törekvés. A NOVA Online “Dying to be Thin” című könyvében Dr. Craig Johnson elmagyarázza, hogy étkezés után a kalóriák 70-80 százaléka már elnyeli a bélünket. A laxatives meggondolja a diétákat abban, hogy úgy gondolja, hogy súlycsökkenést okoz ideiglenes kiszáradással. Johnson elmagyarázza, hogy a diéták látják a testfolyadékok elvesztését a skála alapján – nem a tényleges testzsír elvesztését. Amint több folyadékot iszol, a testfolyadékok feltöltődnek, és a fontok azonnal visszatérnek. Azonban ez a hirtelen “súlygyarapodás” azoknak az embereknek okoz, akik a hashajtókat általában pánikba keverik. Következésképpen még többet szednek a hashajtókból, és bevonják azokat, amiket Johnson a yo-yo folyadék egyensúlyának “ördögi körének” nevez.

A lazító visszaélés gyakran jellemző egy komolyabb probléma: étkezési zavar. Azok, akik a hashajtókat használják, inkább bulimikusok – zsíros evők -, akik elvállalják a hamis vélekedés alapján, hogy a gyógyszert az emésztőrendszeren keresztül kalorikázzák, így nem fognak felszívódni. Az anorexia vagy bulimia betegek a laxatívokat, valamint a diétás pirulákat és diuretikumokat használhatják a testsúlycsökkenéshez, állítja az American Academy of Family Physicians. Add hozzá a hasmenéses bántalmazást az éhezéshez, a tisztításhoz és a túlzásba vitelhez, és ez nagymértékben negatív hatást gyakorol az egészségére. Ha magnéziát vagy más hashajtót fogyaszt, hogy szabályozza a testsúlyát, kérjük, beszéljen egészségügyi szakembereivel.

Egy egészségesebb módja van a fogyásnak, garantált eredmények. A súlygyarapodás túl sok kalóriát fogyaszt, amit a szervezetnek nem volt szüksége. Minden font tartalék testzsír 3,500 kalóriát képvisel. Súlygyarapodás – Ha naponta csak 250 extra kalóriát evett, akkor kéthetente, vagy csaknem 25 fontot érne el. Egy év után. Ha egy heted napot veszítesz, akkor legalább 500 kalóriahiányt hozzon létre, akár kalóriák borotválkozásával, akár a fizikai aktivitás növelésével. Az amerikai Council of Exercise rámutat arra, hogy az Országos Súlyellenőrző Hivatalhoz csatlakozó emberek 89 százaléka elveszítette a súlyát, és csökkentette a kalóriás étrend és a testmozgás egészséges kombinációját.

Magnesia tej

Laxatives és fogyás

Laxatív visszaélés

Egészséges fogyás