Az edzők által alkalmazott technikák a sportolók teljesítményének javítása érdekében

A sport edzők szerves szerepet játszanak egy csapat és sportolók teljesítményének fenntartásában. A Sportoktató és Testnevelés Országos Szövetsége szerint az edzők különböző feladatokat vállalnak, beleértve a csapat tornateremességét, a kommunikációt, a motivációt, az erősséget és az integrációt és a teljesítményt. Tapasztalt bevált technikákkal, a sportolók bármilyen sportot létrehozhatnak és fenntarthatnak magas színvonalú atlétikai képességet és kommunikációt a csapatban.

A rossz kommunikáció és a rossz stratégia miatt a csapatod szenvedhet a területen, annak ellenére, hogy egyedülálló teljesítménye az egyes sportolók. Félidőben oszd el a csapatot, és szimuláld a versenyeket, amelyek a csapat egyik felét a másik ellen. Készítsen gyakorlatokat a gyakorlatokon és gyakorlatokon, amelyek hangsúlyozzák a csapatépítő tevékenységeket. Ennek a technikának a leghasznosabb kihasználása érdekében szüntesse meg csapatát meghatározott csoportok – például támadó és védekező – és hozzon létre gyakorlatokat és gyakorlatokat, amelyek ezeket az embereket szoros közelségben tartják. A csapat teljesítményének javítása szempontjából kulcsfontosságú az együttmûködés és a tanulás mikor és hogyan függhet egymástól.

Az aerob gyakorlatok a leggyorsabb módszerek az egyéni sportolók sportteljesítményének javítására. Rendszeres aerobik gyakorlatok, mint például atlétikai gyakorlatok és sporttevékenység, nagymértékben javíthatják az állóképességet, miközben javíthatja a területen fenntartható tevékenységet. Maximalizálja az aerob tevékenység szintjét sportolási gyakorlatában úgy, hogy a csapata öt vagy több kört futtat az egyes gyakorlatok elején és végén, miközben utasításokat ad meg egy megafonon keresztül.

A jump képzés vagy a plyometrics egy olyan technika, amelyet az edzők használnak a robbanás elősegítésére. A kelet-európai olimpiai sportolók az 1970-es években kezdtek el használni a plyometrics-et. Az izmok elmozdításával és összehúzásával a mélység és az ugró ugrás révén a sportolók 44% -kal növelhetik az űrhajó erejét az amerikai Council of Exercise szerint. Minden edző a sportolására jellemző fúrásokon és a sportban elfoglalt pozíciójukon keresztül fut. A gyakorlatok célja a képességek javítása, valamint a teljes sebesség, agilitás és gyorsaság. Ezeket a technikákat csak szakképzett edzőnek és kiváló fizikai állapotú személyeknek kell tanítani.

Minden csapat találkozik durva pillanataival és a teljesítmény dőlésszel. Edzőként az Ön kötelessége, hogy biztosítsa a szükséges emeléseket a morálban, ami ösztönözheti a sportolókat a győzelemre és a nagyobb teljesítményre. Növelje a morálokat a játék előtt, vagy a félidő alatt beszédet adva, amely a sportolók érzésére utal. Az edzőnek különös előnye van, hogy az a sportolók, akikkel jóváhagyást kér, vegye igénybe ezt a lehetőséget, hogy megmutassa a valódi jóváhagyást és dicséretet, amit a gyakorlat során visszatartottál. Tartsa magát a negatív megerősítésektől, és legyőzze a múltbeli problémákat és kudarcokat azáltal, hogy visszahozza a sportolók figyelmét a játékra.

A Sport és a Testnevelés Országos Szövetsége az edzésirányítás 13. Ahelyett, hogy előadást tartana a táplálkozásról és a táplálkozásról, adjon “házi feladatokat”, amelyek magukban foglalják a bevételeket egy élelmiszerboltból vagy étkezési vásárlásból, amely bizonyítja, hogy egész nap egészséges ételt fogyasztanak. Adja a sportolóknak egy listát azokról az egészséges ételekről, amelyeket otthon tarthatnak és tarthatnak a konyhában, és jó példa arra, hogy egészséges ételeket fogyaszthat a sport gyakorlat során.

Csapatépítő technikák

Aerobic rutinok

plyometrics

A motivációs beszéd

Diétás oktatás