Gyors szívverések étrendi tabletták után

Az over-the-counter diétás tabletták bevétele sok kellemetlen és potenciálisan veszélyes mellékhatást eredményezhet, beleértve a gyors szívverést vagy szívdobogást. Vannak, akik érzékenyebbek a stimulánsokra, mint mások, így ha egy étrenddel kezelt tablettát ajánlunk, akkor nem garantáljuk, hogy ugyanazokat az eredményeket érheti el, vagy ugyanazokat a mellékhatásokat tapasztalja. Ne hagyja abba a tabletták szedését, amelyek gyors szívverést okoznak, és beszéljenek orvosával, ha a probléma továbbra is fennáll az étkezési tabletták megszüntetése után.

Tünetek

Ha úgy érzed, hogy a pulzusszámát a diéta-tabletták bevétele után a szokásosnál gyorsabb tempóban tartja, ellenőrizze az impulzusát, hogy megállapíthassa, hogy a szívdobogást tapasztalja-e, ami veszélyes lehet. Az impulzus ellenőrzése a nyakán az egyik legjobb hely, hiszen a szívdobogás gyakran a torokban és a nyakon észrevehető. A legtöbb ember szívverése percenként 60 és 100 ütem között esik le. Bármi, ami több mint 100 ütés percenként, pihenés közben általában nem jelent jelentős veszélyt, de jel arra utal, hogy a szervezet nem fogja kezelni az étkezési tabletták stimulánsait.

Hozzávalók

A táplálékpillérekben használt sok összetevő stimulánsokként szolgál, amelyek segítenek gyorsítani a szervezet anyagcseréjét, ami segít abban, hogy kalóriát gyorsabban fogyjon, amikor megpróbálja lefogyni. A leggyakrabban használt stimulánsok egy része a koffein, a zöld tea és a keserű narancs. Ezek a termékek jelentősen növelhetik a pulzusszámát, különösen akkor, ha érzékenyek a stimulánsokra. A diétás tablettákon szereplő címkék gyakran nem adnak tájékoztatást arról, hogy pontosan mekkora mennyiségű összetevőt tartalmaznak minden egyes tablettában, de a közös stimulánsok ellenőrzése nyomot adhat arra vonatkozóan, hogy az összetevő hogyan okozhatja a tüneteit.

szempontok

A diétás pirulák bevétele után a szívfrekvencia jelentős emelkedése tapasztalható a tabletták stimulánsainak kombinációjából és egyéb olyan tényezőkből, amelyek növelhetik a pulzusszámát. Ha erősen stresszes vagy más vényköteles vagy over-the-counter gyógyszereket szed, akkor nagyobb valószínűséggel tapasztalhatja ezt a mellékhatást, mivel a stimulánsok kölcsönhatásba léphetnek más gyógyszerekkel, és a pulzusszáma általában magasabb, ha stressz alatt van. A koffein egyéb forrásainak megszüntetése az étrenddel a diétás pirulák használatával csökkentheti a pulzusszámát is.

Figyelem

A legtöbb ember számára a gyors szívverés a diétás pirulák bevétele után nem okoz súlyos egészségi állapotot, és a tünet általában megszűnik, miután leállította a tablettákat, csökkentette a dózist, vagy eltávolított más stimulánsokat tartalmazó termékeket az étrendből és a kiegészítő étrendből. A szívdobogás súlyos lehet, ha szívproblémái, magas vérnyomása, cukorbetegsége vagy magas koleszterinszintje van. Az ilyen betegségben szenvedőknek nagyon óvatosnak kell lenniük a diétás pirulákkal kapcsolatban, és a legtöbb orvos nem javasolja olyan termékeket, amelyek stimulánsokat tartalmaznak a szív- vagy a vérnyomással járó betegek számára.