Karcsúsító gyakorlatok a terhességre

A terhesség izgalmas idő, amikor felkészülsz az új csecsemőre. Ez egyben a változás ideje, hogyan néz ki a tested, és hogyan érzi magát – fáradt, kényelmetlen és még hangulatos is. A gyakorlat lehet a legutolsó dolog az elmédben, de valójában több energiát tud adni, enyhíti a gyakori terhességi kellemetlenségeket és javítja a hangulatot. A legtöbb terhességi gyakorlat a has, a hát és a lábak tonizálására összpontosít, de fontos, hogy ne hagyja figyelmen kívül karjait. A karjaid karcsúak és formásak lehetnek, amelyek segítenek abban, hogy jobban érzed a változó testet.

Bicepsz Curl

Üljön egy székre, lábával laposan a padlón, és tartsa egyenesen a hátát. Húzza a köldökét a gerinc felé, hogy elkerülje az ívelést, és húzza hátra és vissza a vállhegyeit.

Tricepsz kiterjesztés

Tartsunk 5-10 font súlyt minden kézben. Tartsa a karokat közel az oldalához tenyereivel szemben. Kevesebb súlyt használhat, ha még soha nem emelte a súlyokat.

Oldalirányú emelés

A könyök helyhez kötött, a jobb karját hajlítsa meg, miközben a kéz súlyát a váll felé fordítja. Alulítsa vissza a kezdő pozícióba, és ismételje meg a bal karját, hogy befejezze az ismétlést – az egyik megismétlés egyenlő az egyik karimával minden karban. Készítsen két 10-12 ismétlést. Pihenjen egy percig a készletek között.

Üljön egy székre, lábával laposan a padlón és egyenesen háttal. Tartsa a köldököt a gerinc felé, hogy megakadályozza a hátát.

Mindkét kezében 3-5 font súlyt tartson. A súlyok tartása közben tegye a kezét a fej mögé, hajlított könyökkel és a mennyezet felé mutatva.

Lassan emelje fel a súlyokat a mennyezet felé, miközben a könyökét állva tartja. Hajtsa le a súlyokat a fejed mögé, hogy a könyök a mennyezetre mutasson, és ismételje meg ezt a mozgást. Készítsen két 10-12 ismétlést. Pihenjen egy percig a készletek között.

Állj lábaddal csípős szélességgel, térddel kissé meghajlítva, és a farok farok alatt. Tartsunk egy 3- 5 kg súlyt mindkét kezünkben, és hagyjuk, hogy minden kar tedd le az oldaladon, és a tenyereid a combod felé néznek.

Lassan emelje mindkét karját oldalra, csak a vállmagasságig. A könyök kissé meghajlott és teteje a padló felé nézzen.

Hajtsa vissza a karjait oldalra, tenyereivel a combjaid és a könyökével szemben, még mindig kissé hajlítva. Ismételje meg ezt a mozgást lassan, szabályosan. Készítsen két 10-12 ismétlést. Pihenjen egy percig a készletek között.