Mini trambulin hátrányai

A mini trambulinra való felkeltés gyorsítja a pulzusszámot és a légzést, és elégséges módja a kalóriák elégetésére. A mini trambulin edzésnek hátrányai is vannak. Kis méretük miatt korlátozott hely áll a fizikai tevékenység elvégzésére, csak néhány alapvető tevékenységet végezhet a készüléken, ezek az edzések unalmasak lehetnek, és vannak benne veszélyek a mini trambulinnal.

Korlátozott hely

A mini trambulinok nagyon korlátozott helyet biztosítanak a gyakorlatok elvégzéséhez. A felület átmérője lehetővé teszi, hogy a lábát legfeljebb 24 hüvelykre választhassa. A készülék korlátozó szempontja a helytakarékosság, de nem teszi lehetővé a mozgás körét, amelyet a gyakorlási rutinokban kíván használni. Ezért a mini trambulinon végzett munkát ki kell egészíteni más olyan tevékenységekkel is, mint például a padlizás és az úszás, amelyek lehetővé teszik, hogy kiterjedjenek mozgásaikra és hosszú, sovány izmokat hozzon létre.

Gyakorlati korlátozások

Csak néhány típusú gyakorlatok végezhetők el egy visszapattanó készüléken. A két alapvető tevékenység a kocogás és ugrás. Ezeket a gyakorlatokat különféle mozgásokkal egészítheti ki. Például egyidejűleg lengheted a karjaidat, vagy szivattyúzhatsz őket, miközben ugrálsz vagy ugrálsz. Emellett felemelheti őket fejfájás közben is, de ne tegye meg ezt, ha magas a vérnyomása, mivel a karjaid hosszabb ideig emelkednek, növelheti a vérnyomását. Kis rúgások végezhetők a pingpangolási gyakorlatokon a mini trambulinon, hogy extra mozgást hozzanak egy korlátozott rutinra.

Monotónia és kilépés

Egy mini trambulin kidolgozása egyhangúvá válhat. Valószínűleg megismétli ugyanazt a mozgást újra és újra. Ez komoly hátrány, mivel ez vezethet ahhoz, hogy teljesen leállj a gyakorlatról. A probléma ellensúlyozásának módja a keresztképzés. Más típusú fizikai tevékenységek, például tánc vagy tenisz. A víz aerobik gyakran válasznak azok számára, akik korlátozottak az életkoruk, betegségük vagy sérülésük miatt elvégzett gyakorlatukban.

Biztonságos gyakorlat

A mini trambulin veszélyes lehet sok ember számára. Mindig lehet, hogy leesheted ezt a berendezést, különösen akkor, ha egyensúlytalanságot szenvedsz. A Weight Loss Resources fitness weboldal ajánlja a stabilizáló rudak felkapcsolójának felszerelését azok számára, akiknek a támogatásra van szüksége. A balesetek megelőzéséhez elengedhetetlen a mini trambulin megfelelő használata. Kerülje a túl magas ugrást vagy a túl gyors kocogást. Győződjön meg róla, hogy van egy bőséges felső szoba a környéken, ahol használja a mini trambulin.

Soha ne használjon olyan készüléket, amely elhasználódott vagy helytelenül fel van szerelve. Egyes egységek előszereltek, míg mások bizonyos fokú önszerelést igényelnek. Keresse meg a visszapattanó lábát, hogy biztonságosan illeszkedjen a helyére. Vizsgálja meg a pattogó szőnyeg szalagait, hogy megbizonyosodjon róla, hogy teljesen illeszkednek a keretre, és egyenletesen vannak elrendezve. Ügyeljen arra, hogy ne legyen könnyes a szövetben. A szőnyeg körüli párnázásnak lyuknak is szabadnak kell lennie, és jól láthatónak kell lennie. A szőnyegek vagy a párnázás szélei ne legyenek elszakadva. Óvatosan ellenőrizze az elemet mindenféle nyúlványokra, a lábak kanyarulására vagy a szőnyeg megereszkedésére. E problémák bármelyike ​​potenciálisan sérülést okozhat.

Biztonságos felszerelés