Nautilus személyes képzési programok

A Nautilus 40 évvel ezelőtti megnyitása óta bővítette a személyes oktatási lehetőségek széles skáláját. A Nautilus fitneszközpontokról az Egyesült Államokban többet megtudhat ezekről a lehetőségekről. A fitneszközpontok Nautilus fitness felszereléseket tartalmaznak, és személyre szabott képzési programokat és osztályokat biztosítanak a tagoknak.

Fitness célok meghatározása

Ha belépsz egy Nautilus fitneszközpontba, és további információra van szüksége személyes képzési lehetőségeit illetően, az alkalmazottak segíthetnek meghatározni az Ön számára legmegfelelőbb lehetőségeket. Ezeket a lehetőségeket az Ön egyéni igényeire alapozza. Az alkalmazott elvégzi az előzetes értékelést, amely számos kérdést tartalmaz. Az értékelés után segíti Önt abban, hogy megfogalmazza a fitness céljait és meghatározza a képzési igényeit.

Mi várható az előzetes értékelésben?

A fitness előértékelés segít meghatározni a fitness szintet a program megkezdése előtt. Az értékelés magában foglalhatja a testösszetétel-tesztet, amely meghatározza a zsír százalékát a szervezetben. A személyzet tagja is ellenőrizheti a pihenő pulzusszámát, vagy kérheti Önt, hogy készítsen olyan fitnesz-teszteket, mint a felhúzások, a pihenés vagy a felpattanók. Ezek a tesztek segítenek az alkalmazottaknak abban, hogy megértsék, milyen típusú gyakorlatok és / vagy életmódbeli változások lehetnek a legjobban a fitnesz javulását. Ő is kérdéseket tehet fel az Ön egyedi céljairól, hogy megtudja a kívánt területet a középpontban.

Egyénileg szabott programok

A Nautilus képzési programjait az egyes tagok igényeihez igazítja. Akár sportra van szüksége, egészségesebb életmódra, súlycsökkenésre, vagy erõsödésre van szükség, a Nautilus segít megtervezni a kívánt fitneszprogramot. Az egyéni tréner végezheti el az egyéni képzést, és csatlakozhat a célokat kezelő fitnesz osztályokhoz is. Minden alkalommal, amikor bejut a képzésbe, a személyes tréner találkozik önnel, hogy értékelje az előrehaladásodat, valamint tippeket és motivációs tanácsokat adjon.

A berendezés használata

A személyi edzője a Nautilus edzőteremmel együtt dolgozik, hogy segítsen a fitness céljainak elérésében. Még a NASA is megragadja a Nautilus gépek erő-edzés előnyeit és hatékonyságát. Bár a Nautilus hagyományosan az erősítő képességeiről ismertté vált, szintén hatékony kardiovaszkuláris oktatóeszközöket fejlesztett ki. Erre példa a Bowflex Max Trainer, 25 állósági, 25 edzésprogram, pulzusszámmérő, USB port, szállító kerekek, ventilátor és két LCD képernyő, amely akár 13 visszajelzést is tartalmaz.