Nyújva a nyak és a váll fájdalmának enyhítésére

A terület, ahol a nyak és a váll találkozik, az izmok, csontok, porc és szalagok törékeny kerete. Ha a hosszú nyakán lehullott nyakán ül, a nyak és a vállizmok megfeszültek és fájdalom alakulhat ki. Amikor ezt a fájdalmat megkapja, számos olyan szakaszra van szükséged, amelyeket megkönnyebbülhet. Ezt teheti az irodai székben.

Tipp a fejét oldalra. Üljön egyenesen és nézze előre tekintetét. Tartson előre egy pillantást, ahogy a jobb fülét lefelé irányítja a jobb váll felé. Érezd a nyakát a nyak bal oldalán és tarts 20-30 másodpercig. Lassan emelje fel a fejét, és engedje le a bal oldalára. Tartsa vissza 20-30 másodpercig. Ismételje meg háromszor vagy négyszer.

Fordítsa fejét oldalról oldalra. Üljön egyenesen és várom. Fordítsa jobbra a fejedet, amennyire kényelmesen képes és tartsa 20-30 másodpercig. Lassan forgassa vissza a fejét a bal oldalra, és tartsa vissza 20-30 másodpercig. Ismételje meg háromszor vagy négyszer.

Alsó és emelje fel a fejedet. Kezdje egyenesen előre nézni. Engedje le az állát a mellkasod felé, amennyire csak tudsz. Tartsa 20-30 másodpercig, és emelje fel a fejét. Tartsa a fejét hátrafelé, amíg egyenesen felfelé néz a mennyezetre. Tartsa 20-30 másodpercig. Ismételje meg háromszor vagy négyszer. Ha nem tudod a fejedet ahhoz, hogy elég messzire menjen ahhoz, hogy megnézze a mennyezetet, csak menjen el a lehető legtávolabb.

Érje el az eget, hogy egy felső szakaszon. Ülj le egy széken és várom. Csatolja be az ujjait és tenyereit kifelé fordítsa. Emelje fel karjait a teste fölé, hogy a tenyerei a mennyezet felé néznek. Folytassa elérni a jó vállat. Tartsa 20-30 másodpercig, és készítsen három vagy négy készletet.

Roll a vállaidat. Állj lábaddal a váll szélességével, és tegye karjaidat az oldaladon. Vigye előre és hátra, majd egyenesen felfelé, majd hátra, összeszorítva a lapockákat. Nyomja meg újra és előre, és kezdje újra. Ehhez egy sima, körkörös mozdulattal. Végezzen el 10-12 ismétlődő előadást, majd váltson irányba. Három vagy négy készlet mindkét irányban.