Olajpótló gyors kenyér

A gyors kenyérben, például a banán kenyérben vagy a cukkini kenyérben lévő olaj cseréje vagy csökkentése egyszerű, és csökkenti az összes zsírt és kalóriát. Gyors kenyérben az olajban lévő zsír hatására nedvességet biztosít, csökkenti a tapadást és az ízét. Más anyagok, pl. Gyümölcspaszta és joghurt, csaknem olyan jól végezhetik ezt a munkát, ami könnyű áldozatot jelent, amelyet a derékvonaluk értékelni fog.

Az Applesauce könnyen hozzáférhető és megfizethető helyettesíthető az olajhoz gyors kenyérben. Ha receptje szilárd zsírt igényel, mint a vaj vagy a növényi lerövidítés, használjon félszer annyi almaszót. Cserélje ki a folyékony olajat háromnegyedével az almaszóc mennyiségével. Cukrozatlan, természetes természetes alma-zsírt használjon zsírpótló helyett. Az almaszelet meglehetősen sűrű, erősen ízesített gyors kenyéren vagy muffinokon, valamint csokoládés süteményekben jól működik.

Nem zsíros joghurt cserélheti a növényi rövidítést, a vajat, az olajat vagy a tejfölt gyors kenyér receptekben. A joghurt nedvességet és vonzó tangot ad a kész kenyérhez. Ha helyettesíti a tejfölt, használja a joghurtot, hogy felváltsa az összes tejfölt. Próbálja meg a vaj felét a fele annyi joghurtot vagy az olaj fele háromnegyedével annyi joghurtot cserélni, mint az alacsony zsírtartalmú banán, áfonya vagy cukkini kenyér, amely nem áldozza fel az ízt vagy a textúrát.

Gyümölcs és zöldség pürék, mint a sütőtök vagy a prúza pürék, vagy a gazdag gyümölcsök alma, mint az alma vaj is helyettesíteni a kövér néhány gyors kenyér receptek. Válasszon recepteket fűszeres vagy kiegészítő ízekkel. Próbálja meg a sütőtök pürét a kedvenc áfonya kenyérben, vagy vágja ki a fűszeres kenyeret. Az Apple vaj jól illeszkedik más őszi ízekhez, de jól működik egy fahéjas ízű cukkini kenyérrel. Lehet, hogy segít neked hozzáadni egy evőkanál vagy két olajat és egy kis almát a további nedvességért, ha az egyik ilyen gyümölcspürét választja.

Az alacsony zsírtartalmú gyors kenyereket a hőmérséklet és a sütési idő megváltoztatásával javíthatja. A sütő hőmérsékletét 25 fokkal alacsonyabbra csökkentse, és néhány percig előbb ellenőrizze gyors kenyerét. Ha egy édes zsírpótlót használ, mint pl. A préspürét vagy az alma vajat, fontolja meg a cukor csökkentését a gyümölcspürével, hogy a további édességet figyelembe vegye. Csökkentse a cukrot csak minimálisra a kevésbé édes helyettesítők és egyáltalán nem joghurt.

Almaszósz

Joghurt

Purees és Butters

Alacsony zsírtartalmú sütési tippek