Puffadt szemek kezelésére

A szem körüli puffadtest olyan betegség, amelyet a legtöbbünk szenved az életünk egy bizonyos pontján. A puffadtság megjelenése reggeltől elszakadva – a víz felhalmozódása és a zsírlerakódások eredménye, a Paula’s Choice szerint. Nem számít az ok, az eredmény csúnya, és fáradtnak vagy betegnek tűnik. Csökkentse vagy megszüntesse a puffadt megjelenést néhány hatékony otthoni jogorvoslattal.

Töltse fel egy tálat 1 gallon hideg vízzel és 1-2 csésze jéggel. Helyezze a tálat egy mosogatóhoz, és használja a kezét, hogy óvatosan öblítse le az arcát a jeges vízzel. Vizet alkalmazzon az egész arcra 1-2 percen keresztül, főleg a szemkörnyezetre koncentrálva, hogy csökkentse a duzzadást. Óvatosan pattintsa az arcát egy törülközővel.

Csomagolj egy vastag törülközőt egy zsák fagyasztott zöldségek körül. Üljön le, de egyenesen üljön. Tartsa a törülközőt a szem környékén legalább 10 percig a duzzanat csökkentése érdekében.

Alkalmazzon borsó méretű fodros szemhéjat, amely a koffein, az aloe vagy az E-vitamin egyik fő összetevője. Könnyedén duzzogassa a szemmel mindkét szemén a puffadt területeken. Óvatosan folytassa a dabelést, amíg egyenletesen nem alkalmazza a krémet a puffadás minden területére. Várjon, amíg a krém teljesen megszárad. Érezze a bőrt enyhén meghúzva, ahogy a krém kiszárad.