Snowshoe tevékenységek gyerekeknek

A hótalp egy aktív módja annak, hogy az egész családot a szabadban kóstolják a hóban, és élvezhessék a családi időtöltést, miközben néhány gyakorlatot is kapnak. A gyerekek számára, akik korábban soha nem tapasztalták a hótalpakat, kellemetlen lehet, ha szokni fognak rájuk. A gyerekbarát hócipős tevékenységek segítik a gyerekeket, hogy a hócipőt viselhessék, mielőtt sétálnának.

Snowshoe Klasszikus Játékok

A hótakarók klasszikus szabadtéri gyermekjátékok hóbarát változatainak lejátszása, segítve a gyerekek kényelmét. Játssz olyan játékokat, mint a “Red Light, Green Light”, ahol a gyerekek a zöld hívó felé fordulnak, és vörösre fagyaszthatnak, Simon Says szerint “ahol a gyerekeknek mindent meg kell tennie, amit a hívó csak akkor tesz, ha az irányt” Simon Says; “Red Rover”, ahol a gyerekeket egy kategórián keresztül hívják, mint a hajszín, és biztonsággal kell futni anélkül, hogy a hívó elkapná.

Snowshoe versenyek

Osszuk a gyerekeket egyenlő csoportokba néhány barátságos snowshoe versenyen. Játsszon különféle reléversenyeken, ahol a gyerekeknek egy kúppal kell versenyezniük, versenyezniük kell, és meg kell tagolniuk csapattársaikat, akik ezt követik, amíg mindenki el nem ment. Az első csapat, hogy minden versenyzőjüket a kúpra kapja, és az első nyer. Hangsúlyozzon u-fordulatot a kúpok, hogy megerősítse, hogy nem tud járni hátra a hócipőt, de meg kell tenni u-fordulatot. Nehézséget okozhat a reléknek akadályok hozzáadásával, mint pl. Egy műanyag kerék felett ugrálás vagy több kúp felfordításával.

Snowshoe Charades

Játsszon különféle charade-típusú játékokat, ahol a gyerekeknek csak a hócipőjüket kell kihozni valamit. Adj nekik egyszerűen rajzolható formákat, például egy dobozt, egy szívet és egy napot. Az első gyerek, aki kitalálhatja, hogy a kép hogyan fog kinézni a hócipőivel. A játék helyesírási verzióját is játszhatja, mivel a gyerekeknek egyszerű szavakat adhat ki a hócipőik használatával. Két gyermeke támadjon ki, és nézze meg, ki tudja pontosan meghatározni egy szót a nyerésre.

Snowshoe Hike tevékenységek

Vidd a gyermekeidet egy rövid hótalpas kirándulásra, és olyan tevékenységeket vonj be, amelyek megtartják őket a tapasztalatba. Előzetesen, adjon nekik egy vadászkutya listát az olyan természeti tárgyakról, amelyek az út mentén keressenek, mint például a fenyőkagyló és a bukott fa ág. Csomagolhat távcsöveket és kamerákat is, amelyek megpróbálhatják megragadni az élővilágot, például madarakat, szarvakat vagy nyulakat. Egy másik ötlet az “I Spy” játék, ahol észreveszed valamit az út mentén, és nyomokat adsz, hogy megpróbáld a gyerekeket kitalálni, mire utalsz.