Sylvester stallone edzés tippjei

Sylvester Stallone szinte ugyanúgy ismert a teste, mint a színészete. Az a férfi, aki a Hollywoodra mint Rambo-ra és Rocky-ra emlékeztette magát, évtizedekkel később megőrizte fizikai alkalmasságát. Bár lehet, hogy nem olyan genetikailag áldott, mint Stallone, egyes technikáidat bevonhatod a rutinodba, hogy maximalizáld az eredményeket.

Ha maximális eredményeket szeretnél elérni, mint például Stallone csúcspontján, egy extrém edzésprogramra van szüksége, amely összehasonlítható a professzionális testépítőéval. A “Rambo: First Blood Part II” -re való képzés során Stallone használta a kettő egy kétnapos dupla split-ot, amelyet kétszeres Mr. Olympian Franco Columbu ajánlott. Hétfőn, szerdán és pénteken Stallone délelőtt a mellkasát, a hátat és az absot, a vállait, a karját és az absot dolgozott. Kedden, csütörtökön és szombaton Stallone reggel borjakkal és combjaikkal kezdett, délután pedig hátsó kacsa, csapda és abs.

Ahogy öregedik, Stallone csökkentette edzését egy kezelhető szintre, hogy fenntartsa fitnessét. Használjon olyan alapvető edzést, mint ő, hogy fenntartsa a testét, miközben egyensúlyba hozza az életét. Stallone 10 perces bemelegítéssel elkezdi edzését, hogy lazítsa meg karját, lábát, hátát és nyakát. Ezután egy teljes test edzésen keresztül halad. Felemeli a súlyokat, a bicepszekre és a tricepszekre 45 percig. Ezután 25 perces vállharcokat és 30 perces ab gyakorlatokat tesz. Végül Stallone befejezte edzését 500 vállfordulattal.

Amikor a Rocky filmeket forgatta, Stallone üres gyomorra dolgozott. A színész szerint teste elkezdett kannibalizálni magát, és “minden bőr és csont”. Most Stallone elfogadta az egészségesebb szokásokat. A napot egy könnyen emészthető ételekből álló reggelivel kezdődik, mint a tojás, a kenyér és a gyümölcs. Aztán egy óra és 15 perc múlva ellazul, hogy az étel ideje megemészteni, mielőtt kijutna. Ha többet dolgozik, Stallone megeszik, hogy pótolja azt, magyarázza: “Ha hosszú utat kell megtenni, töltsem fel az” üzemanyagot “- jó nagy energiájú ételeket.

Ha nem engedélyezi a test idejének helyreállítását, akkor nem fogja látni a keresett fitnesz-nyereségeket, és kockáztatja magát. A fizikai alkalmasság csúcsán Stallone csak heti hat napot dolgozott ki, és hetedik napon nyugodott. Az évek során Stallone több pihenést mutatott a rutinában, egy napi háromnapos menetrend használatával.

Split It Up

Egyszerűbb fenntartani

Egyél az edzéshez

Pihenés