Táplálkozási információk a nestea számára

A Tea a második legnépszerűbb ital a földön, szerint a University of Maryland. A Nestea, egy Coca Cola palackozott tea cég népszerű választás. Ha keveset tud erről a nemzeti szinten elérhető italról, élvezheti az egészséget, anélkül, hogy veszélybe sodorhatja az egészségügyi célokat.

ízek

A Nestea palackozott teák három fajtából származnak. Az Iced Tea, amely szabályos és étrendben kapható, 20 oz. Üvegből készül, 12 darabos 16,9 oz. Palackok és 12 darab 12 oz. kannák. A rendszeres Iced Tea szintén kétliteres palackokban kerül forgalomba. A zöld tea, mind a rendszeres, mind a diéta, 20 oz. Palackban és 12 csomagban 16,9 oz. palackok. A piros tea, amit a gránátalma és a Passionfruit ízének is neveznek, csak rendszeresen kapható, és 20 oz. Palackban vagy 12 darabos 16,9 oz-os dobozban kapható. palackok.

Adag

A Nestea rendszeres teák listája két különböző adagot tartalmaz a címkéjén. A bal oldalon a Nestea kiszámolja a kiszolgáló méretét a vállalat “kiszolgáló” meghatározásánál: 8 folyadék uncia. Ezzel a számítással a címke szerint egy 20 oz-os palack 2,5 adagot tartalmaz. A Nestea címkéknek azonban van egy második oszlopuk, amely tartalmazza az egész tartályra vonatkozó tápanyag-információkat. Ez hasznos információ azok számára, akiknek egészségügyi problémái vannak, ezért nem kell kiszámítania a számológépet, hogy kitalálhassa, mit isznak.

Kalória

A Nestea kalóriái a terméktől függően változnak. 8 fl oz. A rendszeres zöld tea 80 kalóriát tartalmaz, az egész 20 oz-os palackot inni, és 210 kalóriát fogyaszt. A kalóriaszám ugyanaz a rendszeres ízesített tea esetében, míg a piros tea 50 kalóriát tartalmaz “adagolva”, ami 130 kalóriát tartalmaz 20 oz-os palackon. Az összes diétás teáknak nincsenek kalóriáik.

Előnyök

A tea jó neked. Mind a zöld, mind a fekete tea – a hagyományosan használt jeges teában – a Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint csökkenti a szívbetegségek kockázatát a koleszterin- és trigliceridszintek csökkentésével, bár a kutatók még nem tudják, miért. Az Egyetem beszámol arról, hogy a tea elősegítheti a rák megelőzését is, a teaben jelen lévő polifenolok, különösen a zöld tea esetében, toxikusak lehetnek a rákos sejtekre.

szempontok

A tea egészségügyi előnyei ellenére ügyeljen arra, hogy a rendszeres Nestea ízek magas a cukor. A rendszeres Iced Tea 55 g cukor / 20 oz palack, azonos mennyiségű cukor rendszeres zöldtea, míg a vörös tea 36 g cukor 20 oz palack. A Mayo Clinic azt javasolja, hogy korlátozza a hozzáadott cukor fogyasztását, így ha nem szereted a diétás teákat, akkor a Nestea egyszeri kezelést nyújtson.

Bizonyos egészségi állapotú egyéneknek nem szabad fogyasztaniuk a zöld teát, a University of Maryland Medical Center (UMMC) szerint. Ezek közé tartoznak a szorongásos rendellenességek, szívproblémák és emésztési problémák, mint például a gyomorfekély. A terhes és szoptató nőknek szintén meg kell oldaniuk a zöld teát, jelentette be az UMMC.

figyelmeztetések