Tengeri üveg strandok floridai

A téli poharat komoly gyűjtők keresik, valamint a nyaralók kellemes tengerparti időtöltést keresnek. Jó szórakoztató elképzelni az eredetét … talán egy üvegszilánk, egy szerelmespásztori tengerész, akit feljegyzett a jegyesére. Természetesen lehet, hogy sokkal kevésbé romantikus gyökerei vannak, és egy szemétlerakóból vagy egy tengerparti partiból származik. De, függetlenül attól, hogy egy ember szemét más a gyöngyszeme.

Tengeri üvegellátás

Bár Florida tengerpartján tengeri poharat találhatunk, egyre ritkábbá válik. Az óceánokban és az üvegcserepek csomagolóanyagként való eltávolításának köszönhetően a súrolás nem a szív halványságához vezet. Sok mindent összegyűjtöttek, így azok, akik nagy készleteket találnak, titokban tartják. Mindazonáltal legalább néhány strand Florida-ban érdemes felfedezni.

Tengeri üvegtípusok

A legkívánatosabb tengeri üveg a kollektor szemszögéből az óceánban fagyos, és ritka színű. Az arany és a fekete általában szokatlan, míg a fehér meglehetősen gyakori, barna és zöld színű. A színek széles választékát kínálja, ezért hasznos áttekinteni a hivatkozási táblázatot, hogy lássák, milyen ritkaak a darabok, mint például a West Coast Sea Glass honlapja.

Hol keressük a tengeri poharat

A lakott sziklák által körülölelt strandok valószínűleg tengeri üveg, ha a hullámok elég agresszívek. A hulladék-átvétel előtti napokban az emberek a sziklákról a tengerbe dobták szemétet. A szemétlerakók és a hulladéklerakók közelében fekvő strandok jó hely a trollra, és érdemes megnézni minden olyan tengerparton, ahol drámai zavarok vannak a tengerben vagy a tengerparton, mint ahogy a hurrikán után is lehet. A hullám minták jelentős hatással lehetnek a tengeri üvegbetétekre. A pártokról ismert strandok szintén jó vadásznak. Érdemes meglátogatni a történelmileg aktív tengeri útvonalak mellett fekvő strandokat, valamint az OdysseySeaGlass.com szerint a tengerparton elsüllyedt hajókat.

Navarre Beach

A Floridai tengerparton, az Öböl-parton, a Navarre Beach ideális hely a tengerüveg megtalálásához. A változó szelek és homokdűnék optimális feltételeket jelentenek a széttárcsák felfedezéséhez. A Navarre Beach csendes és magányos, tele van bérlakásokkal és lakosztályokkal, így meghitt helyet biztosít a nyaralók számára, hogy kényelmesen sétáljanak és gyűjtsék a széllökéseket. A tengeri üveg vadászat folytatása olyan családi tevékenység, amely magában foglalja a felfedezés izgalmát, majd a színek, formák és méretek összehasonlítását. Olyan kihívások, mint akik olyanok lehetnek, mint a szív, a delfin vagy a zöld tenger színe, gyerekeket küldhetnek a végtelen tréfás kalandokba.

Jacksonville a Cinnamon Beach-ig

Jacksonville strandjai azt mondják, hogy tengeri üveg, szerint a Smithsonian Magazine honlapján, elég, hogy érdemes a gyűjtők megzsarolni. És Cinnamon Beach, a Palm Coast, csak egy órával délre Jacksonville, azt is jelentették, hogy tengeri üveg. A Cinnamon Beach a fahéjas színű homokról kapta a nevét, és növekvő családi nyaralási helyszín üdülőtelepekkel és egyéb bérlakásokkal.

Tengeri üveg vadászat hirdetett tevékenység Siesta Key, egy sziget a Florida központi nyugati partján, és egy rövid autóútra Sarasota. A helyszín fehér homokról és éves világszínvonalú homokszobrászati ​​versenyéről ismert, a Siesta Key Florida Vacation honlapja szerint. Tekintettel a Florida Keys-re és a gazdag történelmükre, a tengerbe sodort hajókra, ezek a strandok is érdemes feltárni.

Szigetek Floridában