Ülő tonizáló gyakorlatok

Az üléseknek nem kell pihentetniük. Vegyen részt edzés közben, nézze meg a televíziót, vagy akár egy mozifilmet is nézzen a színházban. Egy ültetett edzés lehet olyan egyszerű vagy bonyolult, mint te. Csak néhány percre van szüksége, hogy erősítse és hangosítsa alsó testét, felsőtestét és magzatát a szék kényelméről.

Gluteális Squeezes

Gluteális préselés végezhető anélkül, hogy bárki észrevehetné, hogy gyakorol. Csúsztassa a glutealit, más néven az izmok, amelyek alkotják a nadrágot, olyan feszes, mint te, és tartsa 10 másodpercig. Engedje el a összehúzódást és pihenjen öt másodpercig, mielőtt megismétli a 10 ismétlés sorrendjét. Az elszigetelési munkálatokhoz szorítsa össze az egyik oldalt 10 másodpercig, majd ismételje meg a másik oldalon.

Ült ültetvény

Az ültetett borjúemelések kevésbé intenzívek, mint a borjúállatok állandó változata, mivel nem igénylik, hogy támogassa az egész testet. Üljön hátra egyenes és a lábad lapos a padlón. Vegye fel a borjú izmait, és felemeli a sarkát, miközben a lábaid golyója érintkezik a padlóval. Teljesíts 20 ismétlést, pihenjen 10 másodpercig, majd ismételje meg két vagy három másik készletet.

Elnök Dips

Az asztalok megerősítik és hangosítják a triceps izmait. Ha kerekekkel ellátott széket használ, rögzítse a kerekeket a helyére, mert a szék a csúszkálás során csúszik. Hajtsa be a kezét a szék elülső széle körül úgy, hogy az ujjaival előre nézzen. Egyenítse a karját és emelje fel a seggét 2-3 cm-re a szék szélétől. Hajlítsa meg a könyökét, és csukjait alul a szék felületénél. Húzza ki a karját, hogy visszatérjen kiindulási helyzetébe, és ismételje meg 10-12 alkalommal. Ha nagyobb intenzitást szeretne felvenni, tartsa a lábát a gyakorlat során.

Ülő őrültek

Erősítse meg a hasát és a csípő flexorokat anélkül, hogy feküdne a padlón. Ülőhelyzetből tolja el a szék szélének háromnegyedét. Hajtsa be a kezét az ülés alján további támogatásért. Emelje fel mindkét lábát felfelé, és térdét a felsőtestére helyezze. Vegye fel a hasát és ne térjen vissza. Engedje le a lábad, és könnyedén megérintse a lábát a földre, mielőtt megismétli. Teljesíts 10-15 ismétlést.

Üljön hátra a szék közepén. Emelje fel az egyik lábát az ülésről és nyissa ki a térdcsuklóját. Hajlítsa meg a térdét, hogy visszatérjen a kiindulási helyzetbe. Teljesíts 10-15 ismétlést, mielőtt megismételné a másik lábát. További kihívás esetén csatlakoztassa a boka súlyait az ellenállás növeléséhez.

Leg bővítmények