Úszás a delfinekkel san diego, kalifornia

A San Diego környékén a delfinekkel való úszás legjobb lehetősége a SeaWorld San Diego-i Dolphin Interaction Programja. A SeaWorld, a San Diego-i látogatók kivételével csak a hajó bérlése az óceánok túráihoz. A túrák egyike sem teszi lehetővé az úszást, és valójában a delfinek megtekintése véget ér a véletlennek. A SeaWorld Delfin Interaction Programja biztonságos és ellenőrzött környezetben biztosítja a kapcsolatot a delfinekkel.

Elhelyezkedés

A Dolphin Interaction Program a park előtti és a bejárati kapu közelében található. A program a Rocky Point Preserve vonzerejének egy részében zajlik. A SeaWorld San Diego Mission Bay és a Csendes-óceán között található. Az 5-ös és 8-as pályaudvar a park közelében működik. A tömegközlekedés is megáll a közelben. Transzfer a legtöbb hotelből a vendégek rendelkezésére áll.

Palackos delfinek

Az egyedüli delfinek fajta a tapasztalatok közé tartozik a palackozott delfinek. A felnőttek palackzása: 039 # s méret az élőhelytől függően változik. A kutatók méreteiket általában 8-12 láb hosszúságban rögzítették. Nagyon szociális viselkedést mutatnak ki a delfinek. Az emberre gyakorolt ​​reakciójuk változó, néhány olyan emberrel, akik több figyelmet igényelnek, és mások kevesebbet. A tengerfenéken élő delfinek szerepelnek az Egyesült Államok tengeri emlősök védelméről szóló törvényben, a SeaWorld 45 éve működik a fajok, valamint más tengeri állatok védelmével, oktatásával és rehabilitációjával. A parkok számos állat- és környezetvédelmi szervezethez, például a World Wildlife Fundhoz kapcsolódtak.

Pre-interakciós osztály

A Dolphin interakciós programban való részvétel 30 perces interakció előtti órát igényel. Az osztály előkészíti a vendégeket a tapasztalat és a delfinek találkozni. A SeaWorld-képzés, valamint az ezzel kapcsolatos technikák magyarázata. A program résztvevői részletesen tájékoztatást kapnak a delfin anatómiájáról és egyéb tényekről. Kérjenek kérdéseket a közelgő tapasztalatok bármely pontjáról. A képzés és az érintett delfinek megértése fontos az interakció élvezetéhez.

Interakció

A program interakciós része 20-30 percig tart. A résztvevők a delfinekkel a vízbe menni, beleértve a képzést és a táplálkozást. A tapasztalat a medencében nem több, mint egy derék mély egy felnőtt számára. A megérintés megengedett, és a vendégeket arra ösztönzik, hogy edzéstechnikákat végezzenek a delfinekkel. Példa a delfinnel való járásra. Ez a képzési technika magában foglalja a delfin mellett való tartózkodást, mivel a víz mentén halad.

Költség és szempontok

2010-től az ár mindkét felnőttre és gyermekre 190 dollár. A SeaWorld parkba való belépés kötelező, és nem tartozik a Dolphin Interaction Programba. Visszatérítések nem biztosíthatók attól függően, hogy a törlés milyen mértékben történik a tényleges eseményhez képest. A felelősség felmentését a programban való részvétel előtt alá kell írni. Nedves ruhákat, zsákmányt, zuhanyzókat, szekrényeket, szappanokat és ajándéktárgyak törölközőjét a SeaWorld biztosítja. Vegyen egy fürdőruhát a nedves öltözet alatt.